Websites Insights

Online is ons pakkie-an. En we delen onze kennis dan ook graag. Op onze blog plaatsen we wat ons inspireert, wat ons bezighoudt en wat je helpt om zelf aan de slag te gaan. We delen onze mening, geven een kijkje in de keuken en helpen je verder met nuttige tips. Leuk artikel gelezen? Deel het met jouw zakelijke relaties op LinkedIn, jouw fans op Facebook of jouw volgers op Twitter!

Umbraco 9: dit is er nieuw

03 January 2022

Umbraco 9: de nieuwste versie van de techniek achter jouw Umbraco website. Nog meer mogelijkheden voor het realiseren van maatwerk websites, toegespitst op de nieuwste technologie en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk. Maar wat is er dan precies nieuw in Umbraco 9? En wat heb jij daar zelf aan voor jouw (toekomstige) website? Nedfinity neemt je in vogelvlucht mee langs de actuele mogelijkheden van Umbraco 9.

Lazy loading voor een snellere website

16 September 2021

Een snelle website is cruciaal. Dit om te voorkomen dat bezoekers snel wegklikken, maar juist ook voor de vindbaarheid in Google. Google vindt een snelle website namelijk belangrijk. En door hoger in de zoekresultaten van Google te komen, krijg jij meer bezoekers op je site. Klinkt simpel, gewoon je website sneller maken. Maar hoe kun je dat doen? We vertellen je over de nieuwe mogelijkheden voor ‘lazy loading’.

Wat is er nieuw in Umbraco 8?

30 October 2019

Dat wij fan zijn van het CMS Umbraco is zeker geen geheim. En dat wij enthousiast zijn over de nieuwste versie, steken wij niet onder stoelen of banken. Umbraco 8 is uit en wij vertellen als Umbraco Certified Gold Partner wat je kunt verwachten van de nieuwste versie van dit Content Management Systeem.

Kunnen jullie een Umbraco website overnemen?

20 December 2018

Deze vraag krijgen we geregeld en in de praktijk is het overnemen van een Umbraco website vrijwel altijd mogelijk. Er zijn wel enkele aandachtspunten waar je op moet letten wanneer je een Umbraco website gaat verhuizen.

Met Umbraco CMS realiseren wij jouw droomwebsite!

16 August 2018

Als full-service digital agency zijn wij maar wat blij met het Content Management Systeem van Umbraco! Dit CMS geeft ons de mogelijkheid om in elke gewenste code en met elk gewenst design te ontwerpen. Er zijn geen restricties binnen dit systeem, waar dit bij Wordpress bijvoorbeeld wel het geval is. Voor zowel onze designers, developers als onze klanten is Umbraco een genot om mee te werken.

Is mobiel op jouw website leidend of lijdend?

12 July 2017

Een snel ladende site is een belangrijk aandachtspunt bij de beoordeling van een website. Niks vervelender dan iets willen opzoeken en ellenlang moeten wachten op het laden van de site. Zeker op mobiel. Google speelt hierop in met de Mobile First Index.

Umbraco hosting voor een succesvolle website

01 July 2017

Ben je op zoek naar een geschikt CMS om een succesvolle website te maken? Dan kom je Umbraco ongetwijfeld al snel tegen op het web. Wat maakt dit Umbraco systeem dan zo geschikt en hoe zit het met de hosting van een Umbraco website?

WordPress versus Umbraco: welk CMS kies jij?

02 June 2017

Met een hoogwaardige website succesvol een plek op het internet veroveren om jouw organisatie onderscheidend en professioneel te presenteren? Dat proces gaat van start met de keuze voor het soort Content Management System (CMS), zoals het enorm populaire WordPress of de online grootheid Umbraco. Maar welke van deze twee is het meest geschikt voor jouw web doeleinden?

Website Volvo Nieuwenhuijse Awwwards Nominee

09 May 2016

Dat de nieuwe website van Volvo Nieuwenhuijse in de smaakt valt is geen nieuws. Wel dat de site Awwwards de website van Volvo Nieuwenhuijse heeft genomineerd. De combinatie van innovatief Nederlands webdesign met de prachtige stijl van dit Zweedse automerk is niet aan hun aandacht ontsnapt. Awwwards is de website waarop webdesigners vanuit de hele wereld hun beoordeling geven aan ontwerpen.