Zoekmachine optimalisatie: klopt jouw online content?

Goede vindbaarheid op internet is cruciaal. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is dan ook niet meer weg te denken om bezoekers en goede conversie op uw website te realiseren.

Zoekmachine optimalisatie: klopt jouw online content?

Het uitgangspunt is dat je als content schrijver je echt richt op de bezoeker. Waarmee ben je de bezoeker van dienst? Welke behoefte vervult jouw website of webshop. Dit is in lijn met de veranderende benadering van Google van zoekmachine naar meer een antwoordmachine. Kortom; een belangrijke invalshoek voor jouw online marketing. 

Google kijkt daarbij steeds meer naar de totale content. In het recente verleden was de insteek qua teksten vooral op zoekwoorden, nu wordt steeds meer semantisch gekeken door Google. Oftewel de betekenis van woorden en de onderlinge samenhang. De teksten worden als het ware geïnterpreteerd; hoe verhouden woorden zich tot elkaar. Met enkele zoekwoorden red je het niet meer,

Originele, juiste en consistente content wordt dus steeds belangrijker. Het begint met het kennen van je doelgroep en je content daarop aan laten sluiten.

Als full-service internetbureau hebben wij de kennis en tools in huis om je website voor zoekmachines te optimaliseren. We schrijven content of passen bestaande voor SEO aan. Met tools analyseren we je website en voeren we optimalisering door. Dit kan eenmalig of doorlopend met continue bewaking van je website ranking.

Meer weten over zoekmachineoptimalisatie? Neem contact met ons op.

Delen

Maak jij al gebruik van Google Analytics 4?

04 mei 2022

In de zomer van 2023 verdwijnt Google Universal Analytics. Dat klinkt nog ver weg. Toch moet je nu actie ondernemen als je opvolger Google Analytics 4 goed wil kunnen gebruiken.

Adverteren op TikTok

22 maart 2022

TikTok: één van de snelst groeiende social media platformen. In ieder geval populair onder jongeren en ook steeds meer ontdekt door de iets oudere generatie. Door die groei binnen meerdere doelgroepen is TikTok ook een interessant verkoopkanaal geworden. Hoe benut je TikTok voor jouw organisatie? Hier vind je een overzicht van de mogelijkheden.

Online marketing agrarische sector

06 november 2020

Online marketing in de agrarische sector is een vak apart. Of je nu mengvoer levert, stalinrichting maakt, melkmachines en melkrobots levert, mechanisatie of actief bent in hoogwaardige genetica. Jouw doelgroepen zitten online. Nedfinity helpt jou met de beste online marketing voor de agrarische sector.

Naar boven scrollen