Online marketing agrarische sector

Online marketing in de agrarische sector is een vak apart. Of je nu mengvoer levert, stalinrichting maakt, melkmachines en melkrobots levert, mechanisatie of actief bent in hoogwaardige genetica. Jouw doelgroepen zitten online. Nedfinity helpt jou met de beste online marketing voor de agrarische sector.

Online marketing agrarische sector

Marketing ervaring in agrarische sector

Een aanzienlijk deel van onze klanten is actief agrarische sector, hierdoor kennen wij doelgroepen zoals veehouders, intensieve veehouderij, akkerbouwers en tuinders goed. Daarnaast hebben meerdere van onze marketeers een boerenachtergrond en jarenlange ervaring in agrarische sector, voor wat betreft veehouderij, gewassenteelt, grondverzet & loonbedrijven. En natuurlijk in de intensieve veehouderij met varkenshouderijen en pluimveebedrijven. Als internetbureau hebben wij een nuchtere benadering gericht op succesvolle agrarische online marketing.

Boeren en toeleverende bedrijven zijn online

Mensen die de boerenbedrijven minder goed kennen, staan soms versteld van de hoge mate van automatisering. Melkrobots die data verzamelen en analyseren, mengvoer installaties die op behoefte dieren voeren, gewassen die via GPS worden bemest, tuinders die internationaal bekend staan voor hun innovatie. Onze online marketing voor de agrarische sector stemt af op dit topniveau ondernemers. Of het nu ondernemers zijn in de agrarische sector of toeleverende bedrijven zoals leveranciers van mengvoeders, grondstoffen en farmaceutische bedrijven.

Online marketing voor resultaat

Als digital agency kunnen wij bedrijven in de agrarische sector volledig ontzorgen. Van online strategie, online vormgeving en webdesign, zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren, marketing automation voor de agrarische sector en social media campagnes. Alle informatie combineren wij en presenteren wij op een overzichtelijke manier met duidelijke KPI’s. En natuurlijk gezond boerenverstand.

Meer weten over de beste online marketing voor de agrarische sector? Neem contact op met ons team online marketeers.


SharpSpring marketing automation tips

16 October 2020

Als full service internet bureau zetten wij voor online marketing al jaren SharpSpring marketing automation in bij klanten. Zo verzamel je door de tijd heen handigheidjes die je in staat stellen meer uit het systeem te halen. Hier vind je enkele van onze tips voor SharpSpring marketing automation.

Grip op je online privacy en die van je klanten

16 April 2019

Onlangs is de Facebook privacy schending volop in het nieuws verschenen. Programmamaker Arjen Lubach riep zijn kijkers op om massaal hun Facebook account te verwijderen, om op deze manier misbruik van persoonsgegevens in de toekomst te voorkomen. Niet iedereen wil dat, het is wel goed om je bewust te zijn van je online veiligheid.

Search Console, ben jij er al bekend mee?

16 October 2018

Wellicht is dit voor jou al bekende materie. In de praktijk ervaren we echter vaak dat Google Search Console voor veel mensen onbekend terrein is. Daarom meer over deze tool van Google.