Grote impact van mobiel-vriendelijkheid op vindbaarheid

Een goede ranking in Google is bepalend voor verkeer naar je website. Google heeft eind april een wijziging doorgevoerd waarbij de mobiel-vriendelijkheid meetelt in de ranking. Zoals verwacht is de impact hiervan groot gebleken. Ook logisch, steeds meer bezoekers van websites komen via een mobiel apparaat. Door deze wijziging blijven websites die niet zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten achter in de zoekresultaten. 

Grote impact van mobiel-vriendelijkheid op vindbaarheid

Responsive design

De vindbaarheid van je website kun je dus, naast online marketing, hiermee positief beïnvloeden. Optimaliseren van de website voor mobiele apparaten gebeurt door middel van responsive design. Dit betekent dat de website zich schaalt naar het scherm van het mobiele apparaat waarop het wordt gebruikt. Zo heeft iedere gebruiker een optimale gebruikerservaring, is de vindbaarheid optimaal en verhoogt de conversie (klanten die tot actie overgaan).

Je website optimaliseren

Je bent bij ons aan het goede adres om het beste uit je website te halen. Deze zomer hebben we voordelige tarieven voor het optimaliseren van je website. Onze website experts maken de website responsive. Met alle eerder genoemde voordelen die essentieel zijn voor een succesvolle website. Neem contact op voor een passend voorstel.

Delen

Maak jij al gebruik van Google Analytics 4?

04 mei 2022

In de zomer van 2023 verdwijnt Google Universal Analytics. Dat klinkt nog ver weg. Toch moet je nu actie ondernemen als je opvolger Google Analytics 4 goed wil kunnen gebruiken.

Adverteren op TikTok

22 maart 2022

TikTok: één van de snelst groeiende social media platformen. In ieder geval populair onder jongeren en ook steeds meer ontdekt door de iets oudere generatie. Door die groei binnen meerdere doelgroepen is TikTok ook een interessant verkoopkanaal geworden. Hoe benut je TikTok voor jouw organisatie? Hier vind je een overzicht van de mogelijkheden.

Online marketing agrarische sector

06 november 2020

Online marketing in de agrarische sector is een vak apart. Of je nu mengvoer levert, stalinrichting maakt, melkmachines en melkrobots levert, mechanisatie of actief bent in hoogwaardige genetica. Jouw doelgroepen zitten online. Nedfinity helpt jou met de beste online marketing voor de agrarische sector.

Naar boven scrollen