Online Marketing Insights

Online is ons pakkie-an. En we delen onze kennis dan ook graag. Op onze blog plaatsen we wat ons inspireert, wat ons bezighoudt en wat je helpt om zelf aan de slag te gaan. We delen onze mening, geven een kijkje in de keuken en helpen je verder met nuttige tips. Leuk artikel gelezen? Deel het met jouw zakelijke relaties op LinkedIn, jouw fans op Facebook of jouw volgers op Twitter!

Online marketing agrarische sector

06 November 2020

Online marketing in de agrarische sector is een vak apart. Of je nu mengvoer levert, stalinrichting maakt, melkmachines en melkrobots levert, mechanisatie of actief bent in hoogwaardige genetica. Jouw doelgroepen zitten online. Nedfinity helpt jou met de beste online marketing voor de agrarische sector.

SharpSpring marketing automation tips

16 October 2020

Als full service internet bureau zetten wij voor online marketing al jaren SharpSpring marketing automation in bij klanten. Zo verzamel je door de tijd heen handigheidjes die je in staat stellen meer uit het systeem te halen. Hier vind je enkele van onze tips voor SharpSpring marketing automation.

Grip op je online privacy en die van je klanten

16 April 2019

Onlangs is de Facebook privacy schending volop in het nieuws verschenen. Programmamaker Arjen Lubach riep zijn kijkers op om massaal hun Facebook account te verwijderen, om op deze manier misbruik van persoonsgegevens in de toekomst te voorkomen. Niet iedereen wil dat, het is wel goed om je bewust te zijn van je online veiligheid.

Search Console, ben jij er al bekend mee?

16 October 2018

Wellicht is dit voor jou al bekende materie. In de praktijk ervaren we echter vaak dat Google Search Console voor veel mensen onbekend terrein is. Daarom meer over deze tool van Google.

Van zoekwoord naar conversie met Marketing Automation

16 May 2018

Marketing automation, het klinkt misschien als het zoveelste hippe marketing  woord van het jaar, maar het systeem is here to stay! Wat als wij je vertellen dat jij jouw publiek op het gewenste moment, op de juiste manier mét relevante content kunt bereiken? Automatisch, zonder dat je er zelf bovenop hoeft te zitten.

Optimaliseer je content voor het veranderende zoekgedrag van de klant

19 March 2018

Een technisch ijzersterke website met een fraaie vormgeving is nog geen garantie voor online succes. Ook de inhoud van je website moet briljant zijn en vooral: blijven! Nieuwe ontwikkelingen zoals Voice Search en Visual Search vragen om een geheel nieuwe insteek qua content creatie. Wij bespreken de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet marketing met je.

Google gaat websites zwaarder beoordelen op SSL

12 December 2017

Als internetgebruiker wil je graag veilig op het web surfen. Google Chrome ondersteunt de veiligheid van haar gebruikers en wijst de bezoekers van websites zonder SSL (Secure Sockets Layer) er vanaf januari 2017 extra op dat de verbinding niet beveiligd is. Dit geldt voor nu met name voor websites waar wachtwoorden of creditcard gegevens worden achtergelaten. Op termijn wordt dit verder doorgetrokken naar andere websites.

De waarde van klantenbeoordelingen

12 December 2016

Reviews van klanten bewijzen op veel websites en webshops hun waarde. Goede recensies helpen klanten bij bevestiging in het aankoopproces. Uit onderzoeken blijkt dat reviews zorgen voor een betere conversie op je website / webshop. Daarnaast geeft het jouw bedrijf terugkoppeling over de klantervaring, hetgeen kansen biedt om deze verder te verbeteren.

Je zakelijke e-mail via Google Suite

01 December 2016

Google Suite (voorheen Google Apps) is een betaalde zakelijke dienst van Google waarmee je onder andere je domeinnaam kan koppelen aan de e-mailoplossingen van Google. Dit biedt enkele grote voordelen. Per account heb je 30 GB online opslagruimte, daarnaast heb je de beschikking over de geavanceerde spamfilters van Google.