Welkom Nina

We hebben weer een nieuwe collega. Nina is afgelopen week begonnen als Digital Project Manager bij Nedfinity. Als Digital Project Manager zorgt zij ervoor dat alle projecten op rolletjes blijven lopen.

Welkom Nina

Eerste indruk

“De eerste werkdagen zitten erop! Leuk om Nedfinity te leren kennen en in alle projecten te duiken. Met mijn achtergrond in online marketing en liefde voor organiseren en plannen is de uitdaging om de projecten te stroomlijnen echt iets voor mij. Ik kijk ernaar uit om samen mooie online successen te boeken.”

Welkom Nina, leuk dat je er bent. We wensen je een fijne tijd bij Nedfinity.

Verder kennismaken met Nina?

Hier vind je haar teamprofiel.

Delen

Webwinkel Vakdagen juni 2022

14 april 2022

Op zoek naar meer kennis, inspiratie en expertise op het gebied van e-commerce? Bezoek Nedfinity tijdens de Webwinkel Vakdagen in Jaarbeurs Utrecht.

Projectmanagement in het thuiswerk tijdperk

19 april 2021

Daar zit je dan, thuis in plaats van op het kantoor. Plotseling moet je schakelen. Alles gaat van fysiek naar online en het contact met je collega’s wordt minder. Een groot probleem zijn aanspreekpunten, je kan iemand moeilijk even aan zijn jas trekken in de wandelgangen. Iedereen heeft het druk en de snelheid waarop collega’s op je vragen reageren via de mail of de bedrijfschat laat dan ook nog wat te wensen over. Hoe blijf je dan efficiënt werken en hoe kan een projectmanager er voor zorgen dat de kwaliteit van de projecten en/of issues gewaarborgd blijven?

Naar boven scrollen