Kom bij ons langs op 29 en 30 juni

Webwinkel Vakdagen juni 2022

Op zoek naar meer kennis, inspiratie en expertise op het gebied van e-commerce? Bezoek Nedfinity tijdens de Webwinkel Vakdagen in Jaarbeurs Utrecht. Op 29 en 30 juni wordt alweer de 15e editie van dit e-commerce event gehouden. Daar is Nedfinity als e-commerce expert natuurlijk bij. We vertellen je bij onze stand nummer 24 alles over Shopify en aanvullende e-commerce oplossingen die we als digital agency aan jou zoal te bieden hebben. En gebruik ook vooral de link onderaan deze pagina voor een gratis ticket. 

Webwinkel Vakdagen juni 2022

Bij Webwinkel Vakdagen vind je allerlei digitale oplossingen onder 1 dak. Naast het bezoeken van exposanten heb je tijdens de Webwinkel Vakdagen ook volop gelegenheid om lezingen en workshops bij te wonen. Zo ben je in 2 dagen helemaal bijgepraat over alle ontwikkelingen binnen e-commerce en ontdek je zelf waarom Webwinkel Vakdage het topevent voor e-commerce is. 

Kom je bij ons langs?

Via onderstaande link scoor jij je gratis ticket voor de beurs. Wil je op een specifieke tijd met een van onze specialisten afspreken? Plan dan alvast jouw afspraak met Nedfinity, leuk om je te zien tijdens de Webwinkel Vakdagen op 29 en 30 juni 2022 in Jaarbeurs Utrecht.

Evenement gemist, maar wel benieuwd naar wat Nedfinity voor jou kan betekenen op het gebied van webshops en online marketing? Maak hier jouw afspraak met een van onze specialisten. 

Delen

Welkom Nina

17 mei 2022

We hebben weer een nieuwe collega. Nina is afgelopen week begonnen als Digital Project Manager bij Nedfinity. Als Digital Project Manager zorgt zij ervoor dat alle projecten op rolletjes blijven lopen.

Projectmanagement in het thuiswerk tijdperk

19 april 2021

Daar zit je dan, thuis in plaats van op het kantoor. Plotseling moet je schakelen. Alles gaat van fysiek naar online en het contact met je collega’s wordt minder. Een groot probleem zijn aanspreekpunten, je kan iemand moeilijk even aan zijn jas trekken in de wandelgangen. Iedereen heeft het druk en de snelheid waarop collega’s op je vragen reageren via de mail of de bedrijfschat laat dan ook nog wat te wensen over. Hoe blijf je dan efficiënt werken en hoe kan een projectmanager er voor zorgen dat de kwaliteit van de projecten en/of issues gewaarborgd blijven?

Naar boven scrollen