Warm welkom voor onze nieuwe stagiairs

Een nieuw stage-duo bij Nedfinity: per februari maken Marleen Holtrop en Cas Gerritsen deel uit van ons team.

Warm welkom voor onze nieuwe stagiairs

Cas is onze stagiair Webdevelopment en gaat vooral aan de slag met webshop optimalisaties. En heb je een vraag over TikTok? Dan kan hij die vast en zeker voor je beantwoorden.

Marleen volgt de opleiding e-commerce aan hogeschool Windesheim en werkt bij Nedfinity aan haar afstudeeropdracht. Haar interesses liggen op het gebied van online marketing. Ook zij gaat aan de slag met onder andere conversie optimalisatie voor webshops en social media.

Nedfinity is in ieder geval vereerd met hun komst. Marleen en Cas, zet ‘em op! We wensen jullie een succesvolle stage- en afstudeerperiode bij Nedfinity.

Delen

Welkom Nina

17 mei 2022

We hebben weer een nieuwe collega. Nina is afgelopen week begonnen als Digital Project Manager bij Nedfinity. Als Digital Project Manager zorgt zij ervoor dat alle projecten op rolletjes blijven lopen.

Webwinkel Vakdagen juni 2022

14 april 2022

Op zoek naar meer kennis, inspiratie en expertise op het gebied van e-commerce? Bezoek Nedfinity tijdens de Webwinkel Vakdagen in Jaarbeurs Utrecht.

Projectmanagement in het thuiswerk tijdperk

19 april 2021

Daar zit je dan, thuis in plaats van op het kantoor. Plotseling moet je schakelen. Alles gaat van fysiek naar online en het contact met je collega’s wordt minder. Een groot probleem zijn aanspreekpunten, je kan iemand moeilijk even aan zijn jas trekken in de wandelgangen. Iedereen heeft het druk en de snelheid waarop collega’s op je vragen reageren via de mail of de bedrijfschat laat dan ook nog wat te wensen over. Hoe blijf je dan efficiënt werken en hoe kan een projectmanager er voor zorgen dat de kwaliteit van de projecten en/of issues gewaarborgd blijven?

Naar boven scrollen