Sneakers goeroe & Mr. Redirect

Wie Seth een beetje kent, weet dat hij zo’n beetje alles weet over sneakers. Hij heeft een grotere collectie schoenen in huis, dan zijn vriendin, de buren en zo’n beetje de hele straat samen. Serieus heel veel.

Sneakers goeroe & Mr. Redirect

Seth bewandelt graag nieuwe paden, zo kiest hij voor Nedfinity om zijn online marketing skills in te zetten. Naast natuurlijk zijn super geweldige collega’s - die de beste secundaire arbeidsvoorwaarden vormen die een mens zich voor kan stellen - vindt hij de uiteenlopende klantcases bij Nedfinity erg interessant. Voor ons reden om Seth als digital marketeer aan ons te binden. En Seth is gewoon een erg leuke collega. Dus wat wil je nog meer...

Praten we over Seth, dan praten we over onze redirect man. Voor nieuwe sites wil je de SEO waarde van de oude website zo goed mogelijk behouden en een ‘404: pagina niet gevonden’ voorkomen. Seth stelt o.a. een redirect plan op voor bestaande en nieuwe pagina’s op, om 404 pagina's te voorkomen. Doordat hij redirects aanmaakt voor websites zorgt hij ervoor dat de waarde behouden wordt die je in Google hebt opgebouwd. Daarnaast is het voordeel dat de user-experience zo goed mogelijk behouden blijft. Zo simpel, maar zo belangrijk en vaak onderschat.

Redirects and more..

Naast het aanmaken van redirects, houdt Seth zich bezig met andere SEO werkzaamheden: het ontwikkelen van relevante website content, aanpassingen doorvoeren op websites, het monitoren en scannen van websites én het SEO technisch verbeteren van websites van klanten.

Ad this!

Organisch verkeer zorgt voor de laagste kosten. Soms vormt betaald adverteren een goede aanvulling. Bijvoorbeeld via Google Ads. Nedfinity Seth (grapje...zet) Google Ads campagnes op en beheert deze voor klanten. Natuurlijk zijn de mensen die daar aan werken gecertificeerd, zo ook Seth. En met succes. Dus als je extra flitsende Google Ads campagnes tegenkomt, grote kans dat Seth daar loopt te knallen.

Delen
Naar boven scrollen