QL Golf presentatie op Kasteel Engelenburg

Onze klant Quality Lodgings lanceerde deze week bij QL-deelnemer Kasteel Engelenburg haar nieuwste concept: QL Golf. Wij mochten een kijkje nemen en hebben genoten van een heerlijk diner en natuurlijk de mooie locatie.

QL Golf presentatie op Kasteel Engelenburg

Breed palet

QL Golf biedt een duidelijk overzicht van aantrekkelijke golfbanen in combinatie met kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels. Het palet aan golfbanen is gevarieerd, van traditionele oude banen tot en met commerciële state-of-the art golfcomplexen. Op de website staan 80 golfbanen beschreven. Stuk voor stuk geïllustreerd met uitstekende fotografie.

Startschot

Lodewijk van der Grinten, directeur Koninklijke Horeca Nederland, gaf het startschot voor QL Golf. Hein van Beek, directeur van QL, vertelde tijdens het feestelijke diner dat QL Golf aanwezig zal zijn in het promodorp van het KLM OPEN. Ook gaf hij aan bijzonder verheugd te zijn dat QL weer een aantal nieuwe deelnemers kent, waaronder Bij Jef op Texel, Nobel op Ameland en Chateau St. Gerlach en De Winselerhof in Zuid-Limburg.

Delen
Naar boven scrollen