Nedfinity sponsor van Live Earth

Omdat we vanaf februari 2010 al weer 10 jaar bestaan, hebben wij besloten om het bedrag dat wij zouden investeren in een groot feest ter ere van ons jubileum te doneren aan een goed doel: Live Earth.

Nedfinity sponsor van Live Earth

Omdat we vanaf februari 2010 al weer 10 jaar bestaan, hebben wij besloten om het bedrag dat we anders aan ons jubileumfeest zouden uitgeven te doneren aan een goed doel.

Daarom zijn wij vanaf vandaag sponsor van Live Earth, een grote internationale sponsorloop om schoon water te kunnen bieden aan alle mensen in de wereld!

Via een wereldwijde fondsenwerving zullen alle donaties die worden binnengehaald door de Dow Live Earth Run for Water worden gebruikt voor duurzame en haalbare waterprogramma's. Wij gaan daarnaast de realisatie van de Nederlandse website, de nieuwsbrief en de marketintools verzorgen om zo de Nederlandse versie van dit grote event tot een groot succes te maken. Kijk voor meer informatie op de internationale website: http://liveearth.org

Wij houden u op de hoogte! Uiteraard laten we dit event en ons jubileum niet ongemerkt voorbij gaan.

Delen

Welkom Nina

17 mei 2022

We hebben weer een nieuwe collega. Nina is afgelopen week begonnen als Digital Project Manager bij Nedfinity. Als Digital Project Manager zorgt zij ervoor dat alle projecten op rolletjes blijven lopen.

Webwinkel Vakdagen juni 2022

14 april 2022

Op zoek naar meer kennis, inspiratie en expertise op het gebied van e-commerce? Bezoek Nedfinity tijdens de Webwinkel Vakdagen in Jaarbeurs Utrecht.

Naar boven scrollen