Nedfinity is founding partner van Regio Zwolle IT Platform

Zwolle is een stad met toekomst voor developers. Naast ontzettend leuk wonen, een prachtige binnenstad en één van de groenste steden van Europa, kent Zwolle ook veel innovatieve IT-bedrijven.

Nedfinity is founding partner van Regio Zwolle IT Platform

Vooruitstrevende IT-bedrijven in de Regio Zwolle hebben hun krachten gebundeld in Regio Zwolle IT Platform. Regio Zwolle IT Platform is een stichting zonder winstoogmerk met voornamelijk twee doelen: het op de kaart zetten van Zwolle als IT-hoofdstad van Nederland én een podium bieden voor alle Zwolse IT-organisaties. Nedfinity is vanaf het begin betrokken geweest bij Regio Zwolle IT Platform als één van de founding partners.

Wij geloven in een duurzame plaatsing van developers en onderlinge samenwerking tussen de partners van Regio Zwolle IT Platform voor de beste match tussen werkgever en developer. Het platform is praktisch. Zo kun je op één plek de mooiste IT-vacatures in de regio Zwolle vinden.

Daarnaast zorgt de onderlinge communicatie tussen de deelnemers ervoor dat kandidaten meer kans maken, bijvoorbeeld als ze denken dat de kandidaat beter matcht bij een andere deelnemer. Dat maakt het voor de developer een stuk persoonlijker en minder omslachtig. Ook als bedrijf scheelt het je veel extra werk.

Zwolle: place-to-be voor developers

Zwolle is gelegen in een van de best presterende economische regio’s van Nederland. Dit maakt de stad een aantrekkelijke plek voor IT-bedrijven en veel innovatieve IT-bedrijven vestigen zich dan ook in de regio Zwolle. In totaal zijn dat er nu zo’n 200.

Daarnaast staat Hogeschool Windesheim in Zwolle bekend als één van de grootste en beste IT-opleidingen van het land. Regio Zwolle IT Platform is ook voor IT-studenten hét platform om bijvoorbeeld een passende stageplaats te vinden. En het is natuurlijk een ideaal platform wanneer je als student klaar bent met je opleiding en op zoek bent naar een functie die inhoudelijk aansluit bij je ambities én bij een leuke werkgever.

Meer weten over Regio Zwolle IT Platform? Of ben je benieuwd naar actuele vacatures bij Nedfinity?

Delen
Naar boven scrollen