Klaar voor de nieuwe privacywetgeving?

Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe privacywetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht. Dit is een Europese wet die een grote impact heeft op het omgaan met privacygevoelige informatie. De boetes na een eerste waarschuwing zijn niet mals: maar liefst 4% van de jaarlijkse wereldwijde omzet of zelfs €20 miljoen. Belangrijk om je hierover goed te (laten) informeren!

Klaar voor de nieuwe privacywetgeving?

In aanloop naar de privacywetgiveing is Nedfinity vroegtijdig gestart met het treffen van voorbereidingen op het introduceren van deze nieuwe wetgeving bij haar klanten. Als klant is het belangrijk om hier zelf ook informatie over in te winnen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Je kunt aanvullende informatie vinden op de website van autoriteit persoonsgegevens.

Bekijk onze checklist om een idee te krijgen van de aandachtspunten die bij deze nieuwe wet komen kijken.

Delen

Welkom Nina

17 mei 2022

We hebben weer een nieuwe collega. Nina is afgelopen week begonnen als Digital Project Manager bij Nedfinity. Als Digital Project Manager zorgt zij ervoor dat alle projecten op rolletjes blijven lopen.

Webwinkel Vakdagen juni 2022

14 april 2022

Op zoek naar meer kennis, inspiratie en expertise op het gebied van e-commerce? Bezoek Nedfinity tijdens de Webwinkel Vakdagen in Jaarbeurs Utrecht.

Naar boven scrollen