Energievergelijker.nl branchewinnaar Succes Award

De vergelijkingssite Energievergelijker.nl is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot winnaar 2015 in de energievergelijkingsbranche. Een prachtige prestatie van onze klant waar we als Nedfinity dan ook trots op zijn.

Energievergelijker.nl branchewinnaar Succes Award

De man achter Energievergelijker.nl, Rene Arbeider daarover: "De website Energievergelijker.nl is grafisch ontworpen door Nedfinity en ook de techniek erachter wordt door hen beheerd. Het team van Nedfinity heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan het behalen van deze Award. Het gebruikersgemak van onze website voor energie vergelijken is daar een voorbeeld van."

Het oordeel van de comissie

Volgens de Nomimantiecomissie heeft Energievergelijker.nl zich ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming op het gebied van energievergelijking, met een zeer sterke positionering. 'Energievergelijker.nl wordt gezien als een van de leidende bedrijven op dit gebied en weet door haar klantvriendelijke website een grote mate van tevredenheid bij haar klanten te bereiken.'

Het succes van Energievergelijker.nl is terug te voeren op meerdere factoren, zoals de vormgeving van de website, de regelmatige vernieuwingen en updates, en het gebruiksgemak ervan.

Renzo Koning, eigenaar van Nedfinity: "We werken als team hard om onze klanten de beste online oplossingen te bieden. Het is dan ook mooi dat een prominente site als Energievergelijker.nl deze Award krijgt. We zijn trots dat we daar als internetbureau ons steentje aan bij kunnen dragen."

Over de Nationale Business Succes Award

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen.

Delen
Naar boven scrollen