Beveilig je website en scoor hoger in Google

Zoekmachine Google heeft aangegeven dat websites die beter beveiligd zijn door een SSL-certificaat hoger gaan scoren in de Google resultaten.
Wij raden daarom onze klanten aan om de websites en webshops beter te beveiligen door middel van een SSL certificaat.

Beveilig je website en scoor hoger in Google

Wat betekent een SSL-certificaat?

De letterlijke betekenis van SSL is Secure Sockets Layer, dit is een encryptie-protocol om de communicatie op het internet te beveiligen.

SSL laat de gebruiker van de website zien dat er veilig verbinding gemaakt kan worden met de website en dat de website daadwerkelijk een veilige website is om verbinding mee te maken. Je kunt dit zien aan het (groene) slotje in de browser balk.

Waarom een SSL-certificaat?

Duidelijke herkenbaarheid en uitstraling van een veilige website.

  • Herkenning door middel van het (groene) slotje in de browser balk.
  • Draagt bij aan het betrouwbaarheidsgevoel van de website.
  • Jouw website zal hoger gaan scoren in Google wanneer je er een SSL certificaat aan koppelt.

Je garandeert hiermee een veiligere website en straalt meteen meer vertrouwen uit naar je klanten, En nog belangrijker, je scoort hoger in Google!

Bestellen:

Wanneer je ook een beveiligde website wilt, kun je hieronder het aanvraag formulier invullen. Wij nemen dan zo snel moghelijk contact met jou op.

Delen

Welkom Nina

17 mei 2022

We hebben weer een nieuwe collega. Nina is afgelopen week begonnen als Digital Project Manager bij Nedfinity. Als Digital Project Manager zorgt zij ervoor dat alle projecten op rolletjes blijven lopen.

Webwinkel Vakdagen juni 2022

14 april 2022

Op zoek naar meer kennis, inspiratie en expertise op het gebied van e-commerce? Bezoek Nedfinity tijdens de Webwinkel Vakdagen in Jaarbeurs Utrecht.

Naar boven scrollen