Nieuws Insights

Online is ons pakkie-an. En we delen onze kennis dan ook graag. Op onze blog plaatsen we wat ons inspireert, wat ons bezighoudt en wat je helpt om zelf aan de slag te gaan. We delen onze mening, geven een kijkje in de keuken en helpen je verder met nuttige tips. Leuk artikel gelezen? Deel het met jouw zakelijke relaties op LinkedIn, jouw fans op Facebook of jouw volgers op Twitter!

Projectmanagement in het thuiswerk tijdperk

19 April 2021

Daar zit je dan, thuis in plaats van op het kantoor. Plotseling moet je schakelen. Alles gaat van fysiek naar online en het contact met je collega’s wordt minder. Een groot probleem zijn aanspreekpunten, je kan iemand moeilijk even aan zijn jas trekken in de wandelgangen. Iedereen heeft het druk en de snelheid waarop collega’s op je vragen reageren via de mail of de bedrijfschat laat dan ook nog wat te wensen over. Hoe blijf je dan efficiënt werken en hoe kan een projectmanager er voor zorgen dat de kwaliteit van de projecten en/of issues gewaarborgd blijven?

21 jaar en eindelijk volwassen

15 February 2021

Op 14 februari 2000 zat Renzo Koning samen met zijn toenmalige compagnon aan tafel bij de KvK voor de officiële start van hun full-service internetbedrijf: Nedfinity. Nu, 21 jaar later, vertelt hij hoe ze op dit idee zijn gekomen, hoe het bedrijf tot stand is gekomen en wat er in die vele jaren allemaal veranderd is.

Sneakers goeroe & Mr. Redirect

04 July 2019

Wie Seth een beetje kent, weet dat hij zo’n beetje alles weet over sneakers. Hij heeft een grotere collectie schoenen in huis, dan zijn vriendin, de buren en zo’n beetje de hele straat samen. Serieus heel veel.

Met de Nedfinity Service Desk ben je snel geholpen

10 June 2019

Support voor jouw website of webshop is natuurlijk super belangrijk. Bij Nedfinity stellen we alles in het werk om je de beste support te bieden. Binnen een zogenaamde Service Level Agreement spreken we precies af wat je van ons mag verwachten. Natuurlijk wil je wel zo snel mogelijk geholpen worden. Dan is onze Nedfinity Service Desk een uitkomst. Wij hebben deze portal opgezet om jouw vraag zo veilig, efficiënt en effectief mogelijk te beantwoorden. Je kunt 24/7 je vragen bij ons inschieten.

Ambert; The strong Viking

16 October 2018

Bel je met Nedfinity voor support, dan is de kans groot dat je Ambert aan de lijn krijgt. Dat hij veel van servers en websites weet, was al bekend. Minder bekend is dat hij nu als Strong Viking door het leven gaat...

Nedfinity is Umbraco Certified Gold Partner!

15 January 2018

Gaaf nieuws: we zijn Umbraco Certified Gold Partner geworden! Wat dat inhoudt? Dat Nedfinity tot een selecte groep van slechts zes Umbraco Certified Gold partners in Nederland behoort.

Klaar voor de nieuwe privacywetgeving?

12 December 2017

Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe privacywetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht. Dit is een Europese wet die een grote impact heeft op het omgaan met privacygevoelige informatie. De boetes na een eerste waarschuwing zijn niet mals: maar liefst 4% van de jaarlijkse wereldwijde omzet of zelfs €20 miljoen. Belangrijk om je hierover goed te (laten) informeren!

ICTWaarborg gecertificeerd

12 December 2017

ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor de ICT-sector. Nedfinity heeft de certificeringsprocedure succesvol doorlopen en is nu ICTWaarborg gecertificeerd. Hiermee bieden wij onze klanten nog meer zekerheid rondom al onze werkzaamheden.