Tips voor Magento-plugins

Een Magento-webshop? In deze blog maakt u kennis met een aantal plugins die uw webshop nog gebruiksvriendelijker maken!

Tips voor Magento-plugins

Het open source-platform Magento is een van de meest gebruikte e-commerce oplossingen. Magento is een zeer uitgebreid platform, waarmee bijna alle aspecten  op het gebied van webshops zelf te beheren zijn. Daarnaast is Magento eenvoudig uit te breiden met plugins.

Op deze manier kunnen functionaliteiten die nog niet standaard in Magento aanwezig zijn eenvoudig worden toegevoegd. Hieronder vindt u een aantal plugins die wij veel gebruiken en die door onze klanten als zeer prettig worden ervaren.

WebForms: Community Edition

Met deze plugin kunt u eenvoudig zelf webformulieren aanmaken. Zo is het mogelijk om een formulier aan te maken voor het opvragen van een offerte of voor het opstellen van een enquête. Vervolgens kunt u deze formulieren op elke gewenste pagina plaatsen.
» Officiële site

Twitter Profile Box

Omdat social media een steeds belangrijkere rol innemen, is er veel vraag naar de integratie van Twitter binnen de webshop. Met deze Magento plugin is dit eenvoudig te realiseren. Alle geplaatste tweets komen automatisch in uw webshop te staan. U hoeft hier zelf dus niets voor te doen.
» Officiële site

I-Banner

In bijna alle webshops worden banners getoond om bijvoorbeeld kortingen duidelijk zichtbaar te maken. I-Banner is daarvoor een goede Magento-plugin. Als klant kunt u namelijk zelf verschillende banners aanmaken met diverse afbeeldingen. Deze aangemaakte banners kunt u vervolgens op iedere gewenste pagina plaatsen.
» Officiële site

Magento Dutch language pack

Dit is een bestand met de Nederlandse vertaling van de Magento-webshop met e-mailtemplates. Maak altijd een back-up van uw bestanden voordat u uw website upgrade naar een nieuwere versie. Let op: wij hebben ondervonden dat dit bestand niet 100% compleet is.
» Officiële site

Nieuwsmodule

Dit is een nieuwsmodule om aparte nieuwsberichten op de webshop te plaatsen.
» Officiële site

Delen

3 meestgestelde vragen webshop starten

16 mei 2022

Wil je een webshop opzetten? Leuk, welkom in de wereld van e-commerce. Als het een nieuw onderwerp voor je is, heb je vast en zeker een aantal vragen als het gaat om het starten van jouw webshop. Wees gerust, je bent niet de enige. Bij Nedfinity krijgen we regelmatig vragen van ondernemers die hun eigen webshop willen beginnen. Hier lees je de top 3 van de meestgestelde vragen over webshops en onze antwoorden.

Professionele webshop maken? Let dan hier in ieder geval op

29 maart 2022

Jij bent er klaar voor: je hebt een goed product, je hebt je doelgroep in beeld en nu is het tijd voor het opzetten van jouw online webshop. Welkom in deze nieuwe en uitdagende wereld! Om jouw webshop professioneel op te zetten en daarmee succesvol te maken, zijn er een aantal elementen om rekening mee te houden. Nedfinity geeft je er alvast 5 mee, plus een bonus.

Naar boven scrollen