One Step Checkout voor Magento webshop

Een klant die zijn bestelling volledig afrondt. Cruciaal voor het succes van je webshop. Toch is het vaak een punt waar klanten afhaken. Binnen Magento is daar nu winst te behalen met One Step Checkout.

One Step Checkout voor Magento webshop

Één pagina in plaats van zes

One Step Checkout zorgt ervoor dat klanten op één pagina hun bestelling kunnen voltooien. Een hele verbetering ten opzichte van de zes pagina's die standaard zijn. Klanten hoeven dus niet meer op verschillende pagina's hun gegevens in te vullen. Je kunt zelf bepalen welke gegevens worden getoond. Geen onnodige invulvelden dus. Wel zo snel en handig.

Automatisch invullen indien ingelogd

Is je klant ingelogd, dan worden de adresgegevens automatisch ingevuld. Daarna is het een kwestie van bezorg- en betaalmethode kiezen. Dit alles op dezelfde pagina.

Volledig responsive

Ook op kleine mobiele apparaten verloopt de checkout optimaal. De pagina is namelijk volledig responsive.

Resultaat!

In de praktijk blijkt dat het aantal voltooide bestellingen met One Step Checkout toeneemt.

Heb je een Magento webshop en wil je met One Step Checkout een betere gebruikerservaring en meer conversie? Neem contact met ons op en we helpen je het realiseren.

Delen

3 meestgestelde vragen webshop starten

16 mei 2022

Wil je een webshop opzetten? Leuk, welkom in de wereld van e-commerce. Als het een nieuw onderwerp voor je is, heb je vast en zeker een aantal vragen als het gaat om het starten van jouw webshop. Wees gerust, je bent niet de enige. Bij Nedfinity krijgen we regelmatig vragen van ondernemers die hun eigen webshop willen beginnen. Hier lees je de top 3 van de meestgestelde vragen over webshops en onze antwoorden.

Professionele webshop maken? Let dan hier in ieder geval op

29 maart 2022

Jij bent er klaar voor: je hebt een goed product, je hebt je doelgroep in beeld en nu is het tijd voor het opzetten van jouw online webshop. Welkom in deze nieuwe en uitdagende wereld! Om jouw webshop professioneel op te zetten en daarmee succesvol te maken, zijn er een aantal elementen om rekening mee te houden. Nedfinity geeft je er alvast 5 mee, plus een bonus.

Naar boven scrollen