Je webshop producten in de zoekresultaten

Meteen je Magento webshop producten tonen in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google shopping of Beslist.nl. Dat kan met de handige plugin Koongo. Een effectieve manier om meer conversie uit je webshop te halen.

Je webshop producten in de zoekresultaten

Automatische export feed

Deze plugin maakt automatisch een export feed op basis van je Magento database. Bijvoorbeeld Google shopping haalt iedere nacht deze feed op en toont producten daaruit wanneer er op gezocht wordt. Daarbij worden kenmerken zoals omschrijving en prijs in de zoekresultaten getoond. Iedere nacht wordt deze feed opgehaald, dus mutaties worden automatisch verwerkt. Een effectieve manier om meer conversie te halen uit je webshop.

Voor vele kanalen bruikbaar

Naast Google shopping en Beslist.nl is deze plugin bruikbaar voor een breed scala aan kanalen. Bijvoorbeeld Kelkoo, Kieskeurig en Marktplaats.

Meer informatie over deze plugin vind je op Koongo.nl.

Interesse om je Magento webshop te versterken met deze plugin? Neem contact op voor een advies op maat.

Delen

3 meestgestelde vragen webshop starten

16 mei 2022

Wil je een webshop opzetten? Leuk, welkom in de wereld van e-commerce. Als het een nieuw onderwerp voor je is, heb je vast en zeker een aantal vragen als het gaat om het starten van jouw webshop. Wees gerust, je bent niet de enige. Bij Nedfinity krijgen we regelmatig vragen van ondernemers die hun eigen webshop willen beginnen. Hier lees je de top 3 van de meestgestelde vragen over webshops en onze antwoorden.

Professionele webshop maken? Let dan hier in ieder geval op

29 maart 2022

Jij bent er klaar voor: je hebt een goed product, je hebt je doelgroep in beeld en nu is het tijd voor het opzetten van jouw online webshop. Welkom in deze nieuwe en uitdagende wereld! Om jouw webshop professioneel op te zetten en daarmee succesvol te maken, zijn er een aantal elementen om rekening mee te houden. Nedfinity geeft je er alvast 5 mee, plus een bonus.

Naar boven scrollen