e-Commerce Insights

Online is ons pakkie-an. En we delen onze kennis dan ook graag. Op onze blog plaatsen we wat ons inspireert, wat ons bezighoudt en wat je helpt om zelf aan de slag te gaan. We delen onze mening, geven een kijkje in de keuken en helpen je verder met nuttige tips. Leuk artikel gelezen? Deel het met jouw zakelijke relaties op LinkedIn, jouw fans op Facebook of jouw volgers op Twitter!

Shopify 2.0 Unite

27 August 2021

Ben jij ook benieuwd naar de nieuwste Shopify update? In juni 2021 lanceerde Shopify 2.0 ‘Unite’. Wij zijn er enthousiast over! Je kunt nu bijvoorbeeld makkelijker contentpagina’s aanmaken en beheren. En niet alleen developers, maar ook eigenaren en beheerders van een Shopify webshop kunnen los gaan in Shopify.

Nieuwe btw-regels 2021! Wat betekent dit voor jouw webshop?

30 July 2021

Heb je een eigen webshop vanuit Shopify en verkoop je jouw producten of digitale diensten ook aan particuliere klanten in het buitenland? Sinds 1 juli hanteert de Europese Unie andere btw-regels voor e-commerce. Wanneer je jouw btw-registratie in Shopify nog niet hebt gewijzigd, dan is deze blog erg nuttig voor je. We leggen namelijk stapsgewijs uit hoe je dit doet. Zo helpen we je een handje bij het regelen van je zaken.

Van winkel naar webshop: dé 10 stappen

06 June 2021

Tijdens de pandemie hebben veel winkeleigenaren versneld de stap gemaakt naar een webshop. In 2020 en 2021 werd er zelfs een record gehaald in de hoeveelheid online aankopen in Nederland. Hoe maak je de stap naar een webshop of verbeter jij jouw webshop? En benut je de cross channel retail strategie (de combinatie tussen een fysieke winkel en een webshop) maximaal? Onze e-commerce specialist geeft je de beste tips.

Shopify top 10 tips

28 August 2020

Met meer dan 3 miljoen webshops, is Shopify één van de grootste e-commerce platformen ter wereld. Bij Nedfinity zijn wij al een tijdje fan van Shopify. In deze onvoorspelbare periode, kan het slim zijn om je (offline) verkoopkanalen uit te breiden met een webshop. Daarom hebben wij 10 Shopify tips voor jou. Hopelijk kun je deze tips gebruiken om online (nog) succesvoller te zijn.

Magento vs Shopify

09 March 2020

Upgraden of overstappen? Het is zover! Je staat in de startblokken om je eigen webshop te beginnen. Of je bestaande webshop loopt op zijn einde en het is tijd voor een nieuwe webshop. Er wacht jou misschien een lastige keuze: voor welk e-commerce platform kies je?

Je webshop producten in de zoekresultaten

06 May 2017

Meteen je Magento webshop producten tonen in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google shopping of Beslist.nl. Dat kan met de handige plugin Koongo. Een effectieve manier om meer conversie uit je webshop te halen.

Het belang van veilige wachtwoorden

12 December 2016

Het komt geregeld in het nieuws. Hacks of klantgegevens die zijn gestolen uit webwinkels. Naast een veilige installatie met de laatste patches e.d., is het gebruik van complexe wachtwoorden van groot belang. In de praktijk zien we dat klanten het soms lastig vinden om hier op een goede weg in te vinden. Vaak worden wachtwoorden gebruikt die te eenvoudig zijn en een veiligheidsrisico vormen.

One Step Checkout voor Magento webshop

21 October 2015

Een klant die zijn bestelling volledig afrondt. Cruciaal voor het succes van je webshop. Toch is het vaak een punt waar klanten afhaken. Binnen Magento is daar nu winst te behalen met One Step Checkout.