Website Van Duin Installatiemanagement

Hoe presenteer je complexe materie op een laagdrempelige manier? De website van Van Duin Installatiemanagement is daar een goed voorbeeld van. Ze beschikken over uitgebreide expertise op het gebied van installatie management. Wij hebben het grafisch ontwerp gemaakt en de website technisch gerealiseerd in Umbraco.

Website Van Duin Installatiemanagement

Overzichtelijke weergave van diensten

Installatie management is best technische materie. Daarom hebben we in het grafisch ontwerp gekozen voor het gebruik van iconen. Bezoekers van de website kunnen snel navigeren naar het voor hen relevante onderwerp met meer informatie en beeldmateriaal.

In het grafisch ontwerp vind je duidelijk de huisstijl kleuren van Van Duin Installatie management terug. Verder is gekozen voor een brede banner waarmee per pagina een afbeelding kan worden gekozen die betrekking heeft op het onderwerp van die pagina.

Je expertise voor het voetlicht

Hoe kun je beter je expertise presenteren dan met voorbeelden van uitgevoerde projecten. De vele aspecten van installatie management komen daarin, in praktijksituaties samen. De uitgebreide beschrijvingen, samen met de ondersteunde afbeeldingen van de projecten, geven bezoekers een goed idee van de kennis en kunde van het bedrijf. Tevens helpt het om de site verder autoriteit op te laten bouwen qua zoekmachine ranking. Google hecht waarde aan relevante content.

Blogfunctionaliteit
Binnen Umbraco hebben we een blog ingebouwd. Van Duin Installatiemanagement plaatst hier kennis, informatie en nieuws. Hiermee onderstreept Van Duin hun autoriteit op het gebied van expertise en website ranking.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen
Naar boven scrollen