Website Tandarts Duret

Een gezonde mond, een mooi glimlach. Tandarts Duret helpt, met zijn jarenlange ervaring, klanten daarbij met zijn nieuw te openen tandartspraktijk in Stadshagen, Zwolle. Bij een nieuwe praktijk hoort natuurlijk een nieuwe website. Wij hebben het design en de technische realisatie op ons genomen.

Website Tandarts Duret

Beter gevonden worden met SEO

Potentiële cliënten laten weten dat je er bent is de basis voor een nieuwe klantenkring. Een goed vindbare website maakt daar een belangrijk onderdeel vanuit. We hebben de teksten van de website geoptimaliseerd voor zoekmachines. Deze SEO optimalisatie draagt bij een een goede ranking in zoekmachines. Ook de gebruikte website template (Umbraco CMS) is geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid.

Conversie

Na goed vindbaar te zijn op internet, is het zaak om te laten zien waar je voor staat. Tandarts Duret kenmerkt zich onder andere door de persoonlijke benadering, de gemoedelijke behandelingen en de beschikking over de modernste apparatuur. Nu websitebezoekers een impressie hebben van de tandartspraktijk, kunnen ze zich met een op conversie ontworpen knop eenvoudig inschrijven bij de tandartspraktijk. Bestaande klanten kunnen, na het openen van de praktijk, gemakkelijk en geautomatiseerd online een afspraak inplannen.

Veilige verbinding
Dat Tandarts Duret zorgt voor cliënten uit zich niet alleen in tandheelkunde. Met een zogenaamd SSL certificaat worden de persoonlijke gegevens versleuteld en veilig verzonden via het internet. Het is te herkennen aan het slotje in de browser en de url begint met https:// . Ook Google hecht waarde aan een SSL certificaat bij het bepalen van de zoekmachine ranking.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen
Naar boven scrollen