Website supportersclub PEC Zwolle

Ben je fan van PEC Zwolle? Dan heb je hem wellicht al gezien. De website van Supportersclub PEC Zwolle. In de communicatie met leden heeft deze website een belangrijke functie. Samen met het web team van de supportersclub hebben we de nieuwe website gerealiseerd. Een succesvol een-tweetje kun je wel zeggen.

Website supportersclub PEC Zwolle

Gemakkelijk foto's uploaden

De leden van de supportersclub besteden veel aandacht aan fotografie en verslaglegging van de wedstrijden. Binnen het gebruikte Umbraco content management systeem, hebben we een speciale module gerealiseerd voor het tonen van foto's. Voor de beheerders van de website hebben we het gemakkelijk gemaakt om foto's snel te kunnen uploaden.

Werken met meerdere website beheerders

Een van de voordelen van een website in Umbraco is het werken met meerdere beheerders. Je kunt op gebruikersniveau gemakkelijk de juiste rechten voor bewerking toekennen. Heeft iemand een foutje gemaakt? Dan kan een van de vorige versies van de betreffende pagina gemakkelijk worden teruggehaald.

Draag jij PEC Zwolle een warm hart toe? Dan is deze website net wat voor jou!

De Website

We hebben de website duidelijk herkenbaar, toegankelijk en overzichtelijk gemaakt. De clubkleuren, het beeldmateriaal en het voetbalveld als achtergrond afbeelding maken meteen duidelijk bij welke supportersclub je bent beland.

Je wilt de bus niet missen…

Een leuke functionaliteit binnen deze website is het tonen van de komende wedstrijd. Aan het begin van het seizoen kunnen de wedstrijden, speeldata en locaties door de beheerders worden ingevoerd. Na het verstrijken van een wedstrijd, wordt de volgende komende wedstrijd getoond. Zo ben je altijd bij de tijd en sta je nooit buitenspel

Een supportersclub wil natuurlijk graag nieuwe leden scoren. Nieuwe leden vinden dan ook gemakkelijk de weg naar het aanmeldformulier middels de duidelijke conversie om lid te worden. Soort van een inkoppertje dus.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen
Naar boven scrollen