Tools & Pumps

Tools & Pumps heeft al ruimschoots 30 jaar ervaring binnen de scheepvaartsindustrie. In 2006 gingen ze overstag en opende Tools & Pumps zich voor bedrijven als technische groothandel en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot één van de toonaangevende organisaties binnen de scheepvaart en offshore.

Tools & Pumps

Wat Tools & Pumps te bieden heeft, wordt voor de bezoekers gelijk duidelijk door de video die op de homepage wordt getoond. Handig, dat bezoekers precies weten wat ze kunnen verwachten van het bedrijf. En ook nog eens een gave binnenkomer, zo'n video die je bedrijf presenteert.

User experience

Websitebezoekers hebben over het algemeen maar een korte spanningsboog. Doet een pagina er net iets te lang over om te laden of staan dingen verstopt op je website, dan zijn je bezoekers snel vertrokken. Daarom is het van belang dat je je klanten kent en weet waar ze naar op zoek zijn binnen je website.

Samen met Tools & Pumps hebben we naar de data gekeken en hierop ingespeeld. Zo werd duidelijk dat veel bezoekers van de Tools & website willen zoeken naar een zogenoemde IMPA-code. Hier hebben we op ingehaakt door een invoerveld met zoekfunctie voor IMPA-code te implementeren op de website. Dit leidt tot een goede gebruikerservaring, de gebruiker vindt snel en effectief wat hij zoekt. Doel bereikt!

Responsive website voor meer conversie

Net zoals veel van de door ons gerealiseerde websites is ook die van Tools & Pumps gebouwd in het CMS Umbraco. Over goede tools gesproken... Een van de voordelen van Umbraco is dat jouw website optimaal responsive kan worden gebouwd, zodat hij niet alleen op desktop of mobiel werkt maar op vrijwel alle devices. Zo is de website voor iedere gebruiker toegankelijk, wat niet alleen leidt tot een betere gebruikservaring maar er ook voor zorgt dat meer klanten tot actie overgaan. 

Door middel van iconen en een helder categorie overzicht, kunnen bezoekers eenvoudig en snel navigeren naar de gewenste producten. De productinformatie is overzichtelijk weergegeven en je kunt meteen een aanvraag doen. 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen
Naar boven scrollen