Oikoa

Tijd voor jezelf, ontkomen aan de dagelijkse drukte en weer opladen? Time to untangle! En dat doe je bij Oikoa, de massageboetiek in Zwolle. Maak je keuze uit het brede aanbod massages, boek je afspraak online en geniet. Je hebt hier de keuze uit allerlei ‘treatments for well being’. Nedfinity ontwikkelde de overzichtelijke website met ingebouwde boekingsmodule.

Oikoa

Behandeling op elk moment

Oikoa heeft een heel divers aanbod massages, die worden uitgevoerd door het team van enthousiaste medewerkers. Daarom is voor Oikoa de online reserveringsmodule ideaal: klanten kunnen zelf hun massage naar keuze op beschikbaarheid boeken.

Door de combinatie van wensen voor deze reserveringsmodule, het beschikbare budget en persoonlijke voorkeur vanuit de opdrachtgever, is deze website in Wordpress ontwikkeld. Alle medewerkers kunnen daarbij via het content management systeem zelf hun boekingen inzien.

 

Vertaalslag voor design

De look and feel van Oikoa is geïnspireerd op de Finse natuur, met kenmerkende ronde vormen. Designbureau Concreet uit Amsterdam heeft het ontwerp voor de huisstijl gemaakt. Vervolgens heeft Nedfinity de vertaalslag voor de vormgeving van de website gemaakt, met bijpassend thema in Wordpress, serene sfeer en beweeglijke organische vloeibare vormen.

Via de menustructuur vind je als websitebezoekers snel meer informatie over het aanbod en de inhoud van de massages. Met de weergegeven ‘meters’ per behandeling is bovendien in 1 oogopslag duidelijk in hoeverre een massage bijdraagt aan lichamelijke ontspanning, mentale ontspanning en eventuele verlichting van klachten.

Jouw website ook door Nedfinity laten maken?  

Start een project!

Delen
Naar boven scrollen