Groveko

Groveko is een van de toonaangevende leveranciers van totaaloplossingen, materialen en middelen voor schoonmaak vraagstukken. De vorige website was verouderd en sloot niet meer aan bij de uitstraling en dynamiek van het bedrijf. Tijd dus voor een nieuwe website met een nieuw ontwerp in een solide content management systeem.

Groveko

Frisse en heldere vormgeving

Groveko is een fris en vooruitstrevend bedrijf. Dat is teruggekomen in de vormgeving van de website, heldere kleuren, duidelijke call to actions en een duidelijke navigatie. Voor het beeldmateriaal is een fotografie traject ingezet met vooraf bepaalde settings. De toegevoegde waarde hiervan is groot. De professionele fotografie springt eruit en ondersteunt het verhaal dat je op de website wilt vertellen.

Veel informatie, duidelijke navigatie

Zeker wanneer je veel te bieden en te vertellen hebt, is het zaak om de indeling en navigatie binnen de website overzichtelijk te houden. De navigatie biedt verschillende menu ingangen om te komen bij de informatie die je zoekt. Op basis van een informatie matrix is vooraf bepaald welke oplossingen, branches en producten uit het assortiment onderling verbonden zijn en naar elkaar linken. Dit resulteert in een gebruiksvriendelijke interne linkstructuur om informatie maximaal te ontsluiten.

Ieder branche heeft haar eigen kenmerken en behoeftes wanneer het gaat om hygiëne en schoonmaken. Via de branche pagina’s kom je bij de informatie die voor jou relevant is. Hygiëneprotocollen, doseersystemen, compacte en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, je vindt ze overzichtelijk per branche weergegeven. Wil je meer weten, dan klik je eenvoudig door naar de onderliggende, verdiepende informatie.

Marketing Automation

Binnen deze Umbraco installatie hebben wij vanaf het begin rekening gehouden met de implementatie van SharpSpring marketing automation. Formulieren en call-to-actions zijn gekoppeld aan de marketing automation software. Zo kan optimaal follow-up worden gegeven aan de informatieverzoeken en offerte aanvragen. Met dit marketing automation pakket kun je zogenaamde workfklows compleet automatiseren. Bijvoorbeeld de download van een whitepaper. Zo voorzie je bezoekers zo relevant mogelijk van informatie op het moment dat zij het wensen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen
Naar boven scrollen