Advocaat kiest voor Umbraco

Floor Bloem is als advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht en arbeidsjuridisch projectmanagement. Voor haar nieuwe bedrijf SOLVED was ze op zoek naar een nieuwe website met een professionele uitstraling. Dan ben je bij Nedfinity aan het goede adres. Wij hebben haar website grafisch ontworpen en daarna gerealiseerd in Umbraco.

Advocaat kiest voor Umbraco

Persoonlijke benadering

Een belangrijk aandachtspunt bij de ontwikkeling van het grafisch ontwerp van de website was een persoonlijke benadering in combinatie met een professionele uitstraling. Op de website komt het persoonlijke aspect onder andere terug in het gebruik van de kleur oranje en is er veel ruimte voor beeld op basis van de voor de website ingezette fotografie. Door de heldere menustructuur vinden bezoekers snel informatie over Floor Bloem, haar expertises en nieuwsitems. De contactgegevens komen op iedere pagina prominent naar voren, waardoor bezoekers snel in contact kunnen komen.

Keuze voor website in Umbraco snel gemaakt

De keuze om de website in Umbraco op te zetten was snel gemaakt. Mede vanwege de mogelijkheden om een grafisch ontwerp optimaal te vertalen naar een goede en aansprekende website lay-out. Een andere overweging om te kiezen voor Umbraco is de dagelijkse praktijk waarin Umbraco zich bewijst als een robuuste oplossing op het gebied van veilige content management systemen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen
Naar boven scrollen