Webshop Zunnebeld

Zunnebeld is een dierenspeciaalzaak in Zwolle. Het bijzondere aan de winkel is de grote hengelsportafdeling. Van hengels en hoofdlijnen tot schepnetten en voerkorven: de hengelsportliefhebber vindt hier alles wat hij nodig heeft.

Webshop Zunnebeld

Naast de winkel wilde het bedrijf ook graag een online shop die gericht is op de hengelspot. En dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op basis van het ontwerp van De Merkgarage hebben wij de realisatie van de webshop in Magento verzorgd.

Landingspagina's

We hebben de webshop voorzien van aansprekende landingspagina's. De hoofdpagina's, zoals Karper, Roofvis, Forel etc. bestaan uit afbeeldingen en banners die gelinkt zijn aan interessante kortingen en uitgelichte producten. Pagina's die de categorieën net wat meer aandacht geven én voor interne links zorgen.

Configurabele producten
Een bijzondere categorie is de categorie Hoofdlijnen. De producten in deze categorie kun je namelijk specificeren op maat en kleur. Wanneer je een kleuroptie aanvinkt, verandert de productafbeelding. Niet alleen in de productenpagina, maar ook in de productenlijst. Zo kunnen bezoekers gewoon op de overzichtpagina blijven en toch hun gewenste product selecteren. Wel zo gebruiksvriendelijk!

Filteren op kleur en merk

In de webshop vinden bezoekers snel wat ze zoeken. De website is niet alleen voorzien van een overzichtelijk navigatiemenu, maar bezoekers kunnen hun zoekvraag ook filteren op prijs, kleur en merk. Bezoekers hoeven niet minutenlang te zoeken naar het juiste product, maar de website selecteert de geschikte producten op basis van de aangegeven wensen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen
Naar boven scrollen