Webshop De Tacklebox

De Tacklebox biedt een compleet aanbod producten voor de professionele visser. Naast een prachtige store in Beilen heeft De Tacklebox nu ook een online winkel! Bestelgemak vanuit de luie stoel. Dat was de wens van Tacklebox. In samenwerking met De Merkgarage hebben we een gebruiksvriendelijke webshop gerealiseerd, gebouwd in het CMS Magento.

Webshop De Tacklebox

Zoekfilter

Om het de bezoeker zo makkelijk mogelijk te maken, is de webshop ingedeeld in overzichtelijke categorieën. Daarnaast kunnen bezoekers hun zoekvraag specificeren op prijs, kleur, merk en gewicht. Via het zoekfilter aan de rechterkant vindt de klant snel wat hij zoekt en kan hij vanuit de luie stoel makkelijk het complete aanbod bekijken.

Magento Webshop

De webshop is gebouwd in het gebruiksvriendelijke CMS Magento. Dit CMS is voorzien van honderden plugins en koppelingen, waardoor de webshop altijd is aan te passen aan de wensen en eisen waaraan hij moet voldoen. Daarnaast biedt het CMS goede statistieken en heb je altijd het overzicht over nieuwe en afgeronde bestellingen. Een CMS waar De Tacklebox perfect mee uit de voeten kan!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen
Naar boven scrollen