Waterontharder

Minder last van kalkaanslag in de badkamer, een zachtere watersmaak en verlengde levensduur voor huishoudelijke apparaten? Waterontharder.com helpt je bij de strijd tegen kalkaanslag. Hun online shop was toe aan de volgende stap. Bij Nedfinity pakken we deze migratie en de vervolgstappen natuurlijk graag op. 

Waterontharder

Gefaseerd webshop project.

De webshop van Waterontharder.com is een project dat gefaseerd wordt opgeleverd. In de eerste fase ligt het accent op de migratie van Magento naar Shopify Plus. In de tweede fase wordt er verder gewerkt aan het optimaliseren en benutten van dat Shopify Plus platform.

Migratie naar Shopify Plus.

Waterontharder.com heeft destijds gekozen voor een webshop in Magento. In de praktijk blijkt dit geen ideale oplossing, met name op het gebied van kosten, beheer en development. Door te kiezen voor Shopify Plus heeft Waterontharder.com nu toegang tot een toegankelijk en uitgebreid platform dat gebruiksvriendelijk, flexibel en goed beheerbaar is.

Eerste fase: overstappen van Magento naar Shopify.

Om de migratie van Magento naar Shopify zo efficiënt mogelijk uit te voeren is in eerste instantie de bestaande webshop overgezet. Bij Nedfinity hebben we met dit uitgangspunt het beste bijpassende thema geselecteerd en daarbinnen de benodigde aanpassingen gedaan. Zo zijn de koppelingen met fulfillment en met reviews, de FAQ module en de productpagina’s op maat aangepast.

Tweede fase: doorontwikkelen webshop in Shopify Plus.

Tijdens de tweede fase gaan we aan de slag met de optimalisatie binnen Shopify Plus. Daarbij zorgen we onder andere voor meer marketing automation en meer automatisering binnen het bestelproces. Ook worden er meerdere sites voor de verschillende landen binnen het platform toegevoegd. Zo werken we samen stap voor stap verder aan het online succes voor deze opdrachtgever.

Benieuwd hoe we jouw webshop kunnen optimaliseren?

Delen
Naar boven scrollen