TK-Tools

Meer dan 10.000 producten aan gereedschappen, machines en onderhoudsmiddelen: je vindt het bij TK-Tools, het webshop platform van Tools & Pumps. Nedfinity realiseerde deze TK-Tools webshop in Shopify.

TK-Tools

Tools & Pumps staat bekend als een van de meest vooruitstrevende groothandels voor de scheepvaart en andere branches. In eerste instantie gebeurde de verkoop alleen via fysieke winkels, maar met deze nieuwe webshop TK-Tools is het nu ook mogelijk de producten online te kopen. Zo is TK-Tools de webshop voor jouw bestelling van professioneel gereedschap en toebehoren.

Accent op gemak

De webshop is gericht op de Nederlandse markt. Voor TK-Tools was het belangrijk om zelf makkelijk en eenvoudig het beheer van informatie, voorraad en verkoop van producten te kunnen doen. De keuze voor Shopify was toen snel gemaakt. Aanvullende meerwaarde van Shopify voor TK-Tools is dat er binnen Shopify een koppeling gemaakt kan worden met de meeste betaalsystemen en dat het makkelijk is om op een later moment uit te breiden naar aanvullende functionaliteiten. Win-win!

Vinden & bestellen in herkenbare omgeving

Ook voor bezoekers is de webshop makkelijk in gebruik. Het gekozen Shopify thema biedt een duidelijke weergave van de producten. De artikelen staan centraal, zijn ingedeeld in heldere categorieën en zijn duidelijk in beeld gebracht op de overzichtspagina’s. Binnen het uitgebreide aanbod van TK-Tools vinden bezoekers zo gericht hun weg. De huisstijl met grijstinten en rood van Tools & Pumps vormde de basis voor de kleurstelling in de webshop. Zo heeft TK-Tools zowel qua aanbod als qua look-and-feel een aansprekende bijpassende stijl gekregen.

Ben je enthousiast en wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw webshop?

Start een project met ons!

Delen
Naar boven scrollen