Slippers.nl

Wat is er lekkerder dan met mooi weer op je slippers rondbanjeren. Thuis of lekker op vakantie. Wij zijn altijd in voor zomerse taferelen en hebben dan ook met plezier voor slippers.nl hun nieuwe webshop in Shopify gerealiseerd. Dé slipperwebshop om snel en voordelig jouw slippers te bestellen.

Slippers.nl

Bewust gekozen voor Shopify ter vervanging van Magento

Ondanks dat de vorige webshop al in Magento 2 was gerealiseerd, is er een frisse start gemaakt in Shopify. Shopify is een software platform dat minder technische aandacht behoeft, automatisch-up-to date wordt gehouden en out-of-the box al veel gebruiksklare functionaliteit biedt. Zo houd je meer tijd en budget over om je online marketing en conversie optimalisatie de benodigde aandacht te geven.

Overzichtelijke webshop met frisse uitstraling

Voor de vormgeving van deze webshop is gekozen voor een frisse uitstraling en optimaal gebruiksgemak voor de bezoeker. Als Shopify partner heeft Nedfinity haar vormgeving en development skills ingezet om de uitstraling van de webshop op maat te maken en daarmee een exclusieve uitstraling te realiseren. Een webshop die doet wat die moet doen: laten zien wat je te bieden hebt en wat de voordelen zijn om op slippers.nl te bestellen. Met daarbij een snel en gebruiksvriendelijk checkoutproces met veel betalingsopties. 

Met het gebruik van verschillende apps binnen Shopify is gezorgd voor een optimale winkelervaring. Zo is er een filter app geïnstalleerd, waardoor klanten moeiteloos door de ruime slipper collectie kunnen bladeren. Daarnaast is er een koppeling gemaakt met PostNL om klanten automatisch te voorzien van hun track en trace code en verzendlabels te genereren.

Online verkopen via meerdere kanalen

Natuurlijk is een gebruiksvriendelijke webshop die goed converteert de basis voor online resultaat. Daarnaast heb je relevant verkeer nodig dat zich oriënteert om slippers te kopen. Dit realiseren wij met een optimale online marketing mix. Door SEO & linkbuilding, Google Ads Shopping, social media en koppelingen met bijvoorbeeld Bol.com & Amazon in te zetten, worden potentiële kopers via verschillende kanalen en platformen benaderd. Dit voor een maximale verkoop en gunstige conversiekosten.

 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen
Naar boven scrollen