Dumpert webshop

Hét reaguurplatform van Nederland heeft een nieuwe webwinkel! Dumpert behoort tot de TMG-media groep en is dé website waar heel Nederland video’s ter vermaak van anderen uploadt. Grappige, soms ontroerende en vaak klunzige video’s zijn het grootste handelsmerk van deze site. Volger reageren massaal en de content verspreidt zich snel via social media, wat veel bezoekers oplevert.

Dumpert webshop

Vanzelfsprekend is deze website een leuke case om aan te werken. Eentje site die precies aansluit bij de doelgroep van Dumpert en de gewenste doelstellingen voor TMG media behaalt. TMG is het multimediabedrijf bekend van titels als de Telegraaf, Metro, Denksport en Speurders.nl.

Magento Specialist

TMG heeft ons als Magento specialist benaderd om de webstore op te zetten in hun bestaande Magento Multistore. Hier vallen verschillende TMG webshops onder die ook in Magento zijn ontwikkeld zoals:

  • groupdeal.nl
  • groupdeal.be
  • deals.jiggy.nl
  • aanbiedingen.speurders.nl
  • aanbiedingen.telegraaf.nl

Voordelen van Magento

Als het gaat om kosten- en tijdsbesparing, dan heeft de Magento Multistore een aantal grote voordelen voor onze klant. Wij ontwikkelen één code en gebruiken deze voor alle webshops binnen de Magento multistore. Bugfixes en andere aanpassingen zijn in één keer over de hele linie door te voeren doordat wij gebruik maken van een gedeelde codebase voor alle TMG webshops. Indien gewenst, is het mogelijk om aparte functionaliteiten op één van de webshops te gebruiken. Dit maakt dat de webshops wel uniek van elkaar zijn.

Gebruiksgemak van de klant

Naast vertier kan het Dumpert-publiek nu ook op de website terecht voor het aanschaffen van handige gadgets en soms erg opmerkelijke producten! 

Als bezoeker kies je het gewenste product uit de overzichtspagina en vul je in drie stappen jouw gegevens in. Je bestelling wordt nu verzonden en hoppa, je kunt weer door met reaguren.

Grafisch ontwerp

Het grafisch ontwerp van de website is door TMG media zelf verzorgd en geheel in stijl met de andere webshops.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen
Naar boven scrollen